Over Andri

Welkom op de site van Andri wolvilten.

Leuk dat je op mijn site komt kijken.

Mijn leven lang ben ik al gefascineerd door schapen en wol.Het begon met het houden van zwartbles schapen en het spinnen van de wol. De schapen zijn er niet meer maar de passie voor de wol bleef.Nu door  veel breien en het  vilten van diverse soorten  wol.

Nadat ik een cursus wolvilten had gevolgd, waarin ik diverse technieken had geleerd, heb ik mij bezig gehouden met het maken van diverse wol artikelen, en heb daarbij ook verschillende technieken uitgeprobeerd.

Alles wat op mijn site staat, is met de hand gemaakt. Dat wil zeggen dat er heel veel uren besteed zijn in  het uitleggen en rollen/bewerken van de wol om het tot een mooi eind product te laten komen.

Op de site staan diverse artikelen als voorbeeld en  zijn ook  te koop. Wil je iets speciaals op maat laten maken dan kan dat in overleg.

Sinds kort houd ik mij ook bezig met ecoprint op zijden sjaaltjes en wol. Hierbij komen de natuurlijke kleuren van de planten op de zijde of wol zonder gebruik te maken van kleurstoffen. Het is een natuurlijk manier van printen.

Men is nooit te oud om te leren dus ben ik weer een cursus aan het volgen met andere technieken erbij.